Wie zijn wij?

Stage in Turkije is een bemiddelingsorganisatie die studenten helpt bij het realiseren van een stage of afstudeeropdracht in het buitenland. Wil jij jezelf ontwikkelen doormiddel van een internationale stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden stages in de steden van Turkije. Door de werkzaamheden van onze enthousiaste werknemers worden de studenten niet alleen geholpen aan een passende stageplek of afstudeerplek, maar worden tevens begeleidt bij de aanvraag van een visa, verzekeringen en voordelige vliegtickets. Hiernaast bieden wij goede huisvestigingen en verschillende taalcursussen. Wij bieden onze diensten aan in verschillende compleet verzorgde stage pakketten. Stage in Turkije levert studenten een zo compleet mogelijke service en biedt hulp aan met alles wat nodig is om een onvergetelijke en leerzame stage te lopen in het buitenland.

Geschiedenis:

Stage in Turkije is opgericht in 2007 en begon voornamelijk als een bemiddelingsbureau voor studenten en bedrijven. De oprichters van Stage in Turkije ontdekten dat het moeilijk was om een stage te vinden in het buitenland terwijl er echter er wel veel vraag naar was. Door de input van onze werknemers is Stage in Turkije uitgegroeid tot een organisatie met internationale contacten in Turkije.

Missie:

Het Stage in Turkije product wordt gekenmerkt door uitstekende service op maat voor een goede prijs. Het idee achter het Stage in Turkije concept is dat de service voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar toegankelijk moet zijn. Deze jongeren en jongvolwassenen moeten in staat zijn om de losse elementen van Stage in Turkije , zoals o.a. vliegtickets, accommodatie, verzekeringen en taalcursussen te combineren met het hoofdproduct, namelijk een stage.

Waarom Stage in Turkije :

De doel van Stage in Turkije is om ervoor te zorgen dat zowel stages als afstudeerstages in Turkije toegankelijker en gemakkelijker wordt voor studenten. Stage lopen in het buitenland staat niet alleen mooi op je CV, het is tevens een levenservaring wat een student maar een keer in zijn/haar leven meemaakt. Hierom wil Stage in Turkije de studenten helpen met het verwezenlijken van hun droom door het bieden van persoonlijke begeleidingen in de beslissingen en het regelen van zaken die er bij komen kijken. Samen met Stage in Turkije als partner heb jij zeker de meeste kans op een uitdagende stageplek, een geslaagde stageperiode en bovenal een geweldige levenservaring.